CRYO XC™
CRYO XC™ Plus
CRYO LC Black

Upravljanje kvalitetom

Tim kompanije CRYONiQ je uložio svaki napor da od prvog dana ponudio svojim klijentima kvalitetne proizvode i usluge koji ostaju naša glavna pokretačka snaga do danas. Naš tim je spreman da odgovori na sva pitanja vezana za naše krioterapeutske uređaje ili pitanja vezana oko ugradnje, održavanja i rešavanja problema.

Garancija proizvođača CRYONiQ

Svi uređaji za krioterapiju u našoj ponudi imaju 24-mesečnu garanciju od strane proizvođača, koju je moguće na zahtev produžiti za unapred određenu naknadu. To našim klijentima garantuje udobnost i pouzdanost u radu, jer će se o moguće kvarove pobrinuti naš obučeni tim u najkraćem mogućem vremenskom intervalu.

Tehnička podrška

Tim tehničke podrške kompanije CRYONiQ je dostupan u svakom trenutku. U slučaju tehničkih problema kod uređaja CRYONiQ imamo mogućnost daljinske dijagnostike i rešavanja nekih problema. Svaki uređaj je moguće povezati putem Wi-Fi, što omogućuje našim tehničarima da brzo reaguju i da na daljinu identifikuju mogući problem. Naš tim za asistenciju je veoma brz, na sva pitanja reagujemo u roku od nekoliko sati. Naša kompanija takođe nudi i servis. Kliknite za više informacija.

Obuka za upotrebu uređaja

Ispravan rad uređaja i bezbednost klijenata su prioritet naše kompanije. Zato je sastavni deo kupovine našeg uređaja uvek i obuka. Tokom treninga će Vam naš tehnički inženjer predstaviti sve važne bezbednosne mere koje treba poštovati. Deo treninga je obuka kako ispravno rukovati azotom, kako se upravlja krioterapeutskim uređajem, i zašto je neophodno prisustvo operatera tokom cele procedure.

Ugradnja krioterapeutskog uređaja

Kupovinom naših proizvoda, kriosaune CRYO XC™ ili CRYO LC, naši klijenti koriste iskustvo svetskog tima, koji je isporučio i ugradio već više od 350 krioterapeutskih uređaja u 33 zemalja sveta. Garantujemo pošten pristup, kvalitet izrade, isporuku, bezbednost i sertifikacije. Naše sopstveno tehničko osoblje, uključujući osoblje naših distributera, garantuje da će sva ugradnja proći glatko, udobno i bezbedno.

Podrška CRYONiQ

U slučaju bilo kakvih pitanja koja se tiču kontrole kvaliteta, sertifikacije i standarda kvaliteta, kontaktirajte nas na adresi support@cryoniq.rs