Započnite svoj uspeh sa nama!

Atrakcija za vaše klijente!

Savremena forma krioterapije celog tela je sve više i više popularnija širom sveta a nedavno je prodrla i na teritoriju Srbije.
Ipak, i dalje možete među prvima ponuditi svojim kupcima, umesto ili pored tradicionalne saune, terapiju ekstremnom hladnoćom u vidu kriosaune. Vaš fintes centar, sportski klub, fizioterapeutski objekat, velnes ili hotel možete odvojiti od konkurencije tako što ćete koristiti našu kriokomoru!

Blagotvorni efekti

Krioterapija nudi opuštanje tela i posledičnu podršku terapeutskim efektima.
Vaši kupci će danas ceniti dobro poznate efekte kod opšte regeneracije, lečenja stresa, hroničnog umora, upale zglobova, problema sa leđima, rekonvalescencije ili poboljšanja sportskih performansi.

Kako teče ugradnja?

Za ugradnju naše kriokomore nije potrebno drastično preuređenje vaših prostorija. Naše kriosaune imaju moderan, bezvremenski i kompaktan dizajn. Dovoljno je pronaći odgovarajući prostor površine od najmanje 15 m2, samo postaviti kriokomoru, uključiti je i isprobati. Naš tim će za vas uraditi kompletnu ugradnju i obučiti Vas za njen rad. Pored toga, upravljanje našim uređajima je zaista jednostavno i intuitivno, a na taj način pokušavamo da sprečimo pojavljivanje problema tokom svakodnevnog korišćenja naših uređaja.

Da li mi se kupovina isplati?

CRYONiQ uspešno vodi kriocentar u Mančesteru, Velikoj Britaniji više od 4 godine. Naši klijenti komercijalno koriste kriokomore u desetinama zemalja širom sveta. Popularnost krioterapije i njeni pravi rezultati im održavaju stalnu klijentelu. Pošto verovatno već vodite posao, dobro ste upoznati sa ekonomskim zakonima. Što više se uređaj koristi, više se pokrivaju troškovi nabavke i fiksni troškovi. Naše proizvode karakteriše visok stepen pouzdanosti i mogu da izdrže ekstremna opterećenja bez većih problema. Pored toga, naša tehnička podrška Vam je uvek na raspolaganju. Drugim rečima, čak i ako nastane problem, brzo ćemo ga ukloniti.

Kako početi? Hoćete li mi pomoći?

Nakon kupovine CRYO XC ili CRYO LC, kompanija CRYONiQ postaje vaš partner. Pružićemo Vam punu marketinšku podršku (veb-sajt, materijali, predlog za reklamu, itd.). Po potrebi, na osnovu dokumenata koje ste dostavili, možemo za Vas izraditi poslovni plan. Pored toga, izradićemo predlog lokacije kriosaune kako bi se što bolje uklopila u Vaš enterijer, sa najvećim akcentom na bezbednost, osiguranje, finansiranje i mnoge druge stvari koje će Vam pomoći da pokrenete posao. Trudimo se da vaše poslovanje bude što uspešnije, jer za nas je zadovoljan kupac najbolja reklama!

Koliko mi je potrebno prostora?

Kriokomora celog tela CRYO XC zauzima oko 4-5 m2 prostora.
Za ovo vam je potreban i mali prostor oko nje za kretanje – ulazak i izlazak klijenta i mesto za zaposlenog. Pored toga, potrebna vam je i garderoba, mesto za odlaganje posude sa azotom i stvari poput japanki, bade-mantila i slično. Veličina idealnog prostora za postavljanje kriokomora celog tela kreće se od 15 do 20 m2. Kao što vidite, nije potreban veliki prostor za krioterapiju, a poslovanje je u ovom pogledu veoma efikasno.
Kod uređaja za lokalnu krioterapiju CRYO LC je to znatno manje. Ova jedinica je pored toga mobilna i opremljena je točkovima za lako pomeranje. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, ovaj uređaj za lokalnu krioterapiju može se lako skladištiti.
Idealan dodatak kriosauni je, na primer, bicikl za vežbanje ili mašina za veslanje, na kojima se vaši kupci mogu zagrejati nakon završene procedure. Međutim, mnogi od Vas to već imaju na raspolaganju.

Da li mi je za to potrebna dozvola?

Naše kriokomore ispunjavaju najstrožije kriterijume bezbednosti i kvaliteta i stoga nisu potrebne dodatne dozvole za njihov rad.

Financovanie kryocentra

Da li Vam je potrebno finansiranje?

I u tome ćemo Vam pomoći! Shvatamo da je početno ulaganje u uređaje za bilo koje poslovanje veće, pa stoga ne morate odmah da platite kompletnu opremu. Možete ga kupiti direktno od nas na rate. Dovoljno je da nam uplatite 50 odsto cene uređaja, a ostatak možete da podelite prema svojim finansijskim mogućnostima. Ukoliko ste zainteresovani, možemo da obezbedimo i druge oblike finansiranja sa nižim učešćem preko naših ugovornih partnera. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći najpogodnije rešenje.

Koje je vreme isporuke?

Izrada kriosaune traje oko 4 do 6 nedelja od potvrđene porudžbine i uplate 50% depozita. Isporuka kriosaune, naravno, uključuje i montažu i obuku operatera, tako da je rad opreme za krioterapiju zaista bezbedan. Ukoliko ste zainteresovani za raniju isporuku, imamo i polovne uređaje koji su dostupni za momentalno preuzimanje. Raspitajte se o dostupnosti pojedinih uređaja na mejl adresi info@cryoniq.rs  ili na broj telefona +421 907 026 201.

Upoznajte naše uređaje

Za krioterapiju celog tela i lokalnu krioterapiju

CRYO XCTM Kriosauna

Najuniverzalnija kriosauna celog tela

CRYO XC™ Plus cryotherapy chamber in black

CRYO XCTM Plus Kriosauna

Kada želite najbolje bez kompromisa

CRYO LC Black localized cryo device

CRYO LC – Lokalna krioterapija

Fleksibilan uređaj za krioterapiju određenih tačaka

Zatražite neobavezujuću ponudu.

Pre nego što zatražite ponudu cene za kriokomoru celog tela CRYO CX, molimo Vas da popunite konfigurator. Ako slučajno ne znate kako da nešto konfigurišete, označite polje ne znam. Podešavanje konfiguratora će trajati nekoliko minuta, ali će nam pomoći da stvorimo ideju o proizvodu koji Vas znaima.  Ako ste zainteresovani za uređaj za lokalnu krioterapiju CRYO LC, popunite kontakt formu nakon što pritisnete dugme „Zahtev za ponudu CRYO LC“ i mi ćemo Vas kontaktirati. Ako ne želite da pišete ili popunjavate konfigurator, pozovite nas na broj telefona +421 907 026 201.