Ne ograničavajte se, uživajte u prednostima krioterapije u udobnosti svog doma

Budite jedinstveni!

Najveći argument za ugradnju kriokomore u kuću je nesumnjivo ušteda vremena. Umesto vremena koje biste potrošili na put do određenog mesta za terapiju i nazad, što često može potrajati i sat vremena, ovo vreme možete da uštedite i potrošite kako Vam odgovara. Drugi i takođe veoma dobar argument je mogućnost regenerisati se kada god vam je to potrebno.

Pridružite se onima poput Kristijana Ronalda, Tonija Robinsa, Đanluke Vakija, Edija Hola i mnogih drugih.

I vi možete da uživate u takvom opuštanju i terapiji!

Naša kriokomora je od samog početka dizajnirana sa maksimalnim naglaskom na bezbednost. Počevši od vrhunskog softvera do nekoliko elemenata opreme koji obezbeđuju siguran rad i vrhunski kvalitet procedure. Jedan od takvih elemenata je senzor vrata, koji obezbeđuje da je tokom procedure neophodno prisustvo još jedne osobe, koja bi nadgledala proceduru. Zbog činjenice da se radi o terapiji ekstremnom hladnoćom, prisustvo druge osobe je obavezno.

Kryosauna zbaví stresu

Kakve benefite će mi to doneti?

„Terapija ekstremnom hladnoćom“ će Vam omogućiti da se brže regenerišete nakon napornog dana ili sportskih performansi, pomoći će Vam da poboljšate performanse ili da se oporavite od povreda. Tokom procedure, veoma hladna mešavina gasa azota i vazduha brzo snižava temperaturu kože, na šta telo reaguje pokretanjem procesa vazokonstrikcije, odnosno sužavanjem krvnih sudova u površinskim slojevima kože. Ovo je standardni proces koji se javlja kada je telo izloženo hladnoći i predstavlja odbrambenu reakciju tela u ekstremnom okruženju. Kada se završi procedura i stimulacija niskom temperaturama, započinje proces vazodilatacije, odnosno širenja krvnih sudova, zahvaljujući čemu obogaćena krv dotiče do mesta iz kojih je istisnuta. Kada klijent izađe iz kabine kriosaune, oseća dejstvo endorfina. Ovaj proces, kao i proces pojačanog dotoka krvi u ekstremitete, može da traje čak do 4 sata.

Doživite osećaj opuštenosti

Efekti krioterapije se najbolje ispoljavaju kada redovno i dugotrajno ponavljate boravak u kriokomori. Preporučujemo 3 do 5 trominutnih procedura nedeljno. Zato je dobro da posedujete kriosaunu kako biste u svakom trenutku mogli da primenite njeno blagotvorno dejstvo na sebe.

Podrška CRYONiQ

U slučaju bilo kakvih pitanja koja se tiču kontrole kvaliteta, sertifikacije i standarda kvaliteta, kontaktirajte nas na adresi support@cryoniq.rs