Kriosauna za Vašu kompaniju

POMOZITE SVOJIM ZAPOSLENIMA DA BUDU SREĆNIJI, ZDRAVIJI I PRODUKTIVNIJI

Krioterapija celog tela ili lokalizovana krioterapija dostupna je vašim zaposlenima u svakom trenutku! Krioterapija pomaže vašim zaposlenima u mentalnom i fizičkom blagostanju, tako da ne samo da se osećaju bolje, već i da rade najbolje što mogu. Zdravlje i dobrobit na radnom mestu nikada nisu bili važniji nego sada. Od izbijanja pandemije, više od polovine stanovništva prijavljuje veći nivo stresa, doživljava više anksioznosti i kaže da se oseća više emocionalno iscrpljeno.

Kompanije sada preuzimaju više odgovornosti za dobrobit svojih zaposlenih, kako interno tako i eksterno, nakon što su hiljade pojedinaca živele sa faktorima rizika po zdravlje povezanim sa sedentarnim načinom života i lošim navikama u ishrani.

EFEKTI KRIOTERAPIJE NA ZAPOSLENE

Krioterapija ima nekoliko korisnih efekata koji će vaše zaposlene učiniti srećnijim i produktivnijim.

  • Povećana energija kod zaposlenih – povećanje endorfina stimuliše vaše zaposlene da rade najbolje što mogu.
  • Smanjenje bola – hronični bol dovodi do smanjenja performansi. Manje bola = veća produktivnost.
  • Poboljšanje sna – pomozite svojim zaposlenima da bolje rade zahvaljujući dubljem i mirnijem snu.
  • Podizanje raspoloženja – srećniji zaposleni će smanjiti stres između kancelarija i dati prostor za kreativna rešenja.
MLB exhibition for recovery equipment

Da li mi se kriosauna u kompaniji isplati?

Naši klijenti koriste kriokomoru u desetinama zemalja širom sveta. Blagotvorni efekti kriokomora na zaposlene i njeni stvarni rezultati pomažu zaposlenima da postanu produktivniji. Pošto definitivno želite da napredujete sa svojim timom i kompanijom, potrebno je da svojim zaposlenima date odgovarajući odmor kako biste poboljšali njihov učinak. Što više pokušavate da pomognete svojim zaposlenima da postanu zdraviji i produktivniji, to će vaši zaposleni biti produktivniji i vi kao kompanija ćete napredovati. Naše proizvode karakteriše visok stepen pouzdanosti i mogu da izdrže ekstremna opterećenja bez većih problema. Pored toga, naša tehnička podrška vam je uvek na raspolaganju. Drugim rečima, čak i ako postoji problem, brzo ćemo ga ukloniti.

Koliko mi je potrebno prostora?

Kriokomora celog tela CRYO XC zauzima oko 4-5 m2 prostora.
Za ovo vam je potreban i mali prostor oko nje za kretanje – ulazak i izlazak klijenta i mesto za zaposlenog. Pored toga, potrebna vam je i garderoba, mesto za odlaganje posude sa azotom i stvari poput japanki, bade-mantila i slično. Veličina idealnog prostora za postavljanje kriokomora celog tela kreće se od 15 do 20 m2. Kao što vidite, nije potreban veliki prostor za krioterapiju, a poslovanje je u ovom pogledu veoma efikasno.
Kod uređaja za lokalnu krioterapiju CRYO LC je to znatno manje. Ova jedinica je pored toga mobilna i opremljena je točkovima za lako pomeranje. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, ovaj uređaj za lokalnu krioterapiju može se lako skladištiti.
Idealan dodatak kriosauni je, na primer, bicikl za vežbanje ili mašina za veslanje, na kojima se vaši kupci mogu zagrejati nakon završene procedure. Međutim, mnogi od Vas to već imaju na raspolaganju.

Da li mi je za to potrebna dozvola?

Naše kriokomore ispunjavaju najstrožije kriterijume bezbednosti i kvaliteta i stoga nisu potrebne dodatne dozvole za njihov rad.

Financovanie kryocentra

Da li Vam je potrebno finansiranje?

I u tome ćemo Vam pomoći! Shvatamo da je početno ulaganje u uređaje za bilo koje poslovanje veće, pa stoga ne morate odmah da platite kompletnu opremu. Možete ga kupiti direktno od nas na rate. Dovoljno je da nam uplatite 50 odsto cene uređaja, a ostatak možete da podelite prema svojim finansijskim mogućnostima. Ukoliko ste zainteresovani, možemo da obezbedimo i druge oblike finansiranja sa nižim učešćem preko naših ugovornih partnera. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći najpogodnije rešenje.

Koje je vreme isporuke?

Izrada kriosaune traje oko 4 do 6 nedelja od potvrđene porudžbine i uplate 50% depozita. Isporuka na teritoriji Srbije traje _________. Isporuka kriosaune, naravno, uključuje i montažu i obuku operatera, tako da je rad opreme za krioterapiju zaista bezbedan. Ukoliko ste zainteresovani za raniju isporuku, imamo i polovne uređaje koji su dostupni za momentalno preuzimanje. Raspitajte se o dostupnosti pojedinih uređaja na mejl adresi info@cryoniq.rs ili na broj telefona +421 907 026 201.

Cryotherapy unit in Manchester

Zatražite neobavezujuću ponudu.

Pre nego što zatražite ponudu cene za kriokomoru celog tela CRYO CX, molimo Vas da popunite konfigurator. Ako slučajno ne znate kako da nešto konfigurišete, označite polje ne znam. Podešavanje konfiguratora će trajati nekoliko minuta, ali će nam pomoći da stvorimo ideju o proizvodu koji Vas znaima.  Ako ste zainteresovani za uređaj za lokalnu krioterapiju CRYO LC, popunite kontakt formu nakon što pritisnete dugme „Zahtev za ponudu CRYO LC“ i mi ćemo Vas kontaktirati. Ako ne želite da pišete ili popunjavate konfigurator, pozovite nas na broj telefona +421 907 026 201.