O nama

CRYONiQ – Vodeći proizvođač kriosauna

O nama

Kompanija CRYONiQ je počela da posluje u kriobiznisu 2011. godine. U početku smo se fokusirali na ugradnju i tehničku podršku kriosauna, ali smo postepeno dostigli važne prekretnice, od kojih je najvažniji početak proizvodnje spostvenih kriosauna 2016. godine. Do toga su doveli brojni izazovi kupaca i poslovnih partnera, što nas je motivisalo da započnemo proizvodnju sopstvenih uređaja za krioterapiju.

Danas poslujemo u Slovačkoj, imamo izložbeni prostor u Velikoj Britaniji, tim za podršku u Sjedinjenim Državama i zadovoljne kupce praktično širom sveta. Uvek nastojimo da se pridržavamo naših osnovnih vrednosti i naša ambicija je da nudimo proizvode koji su podložni stalnim inovacijama, najvišim standardima kvaliteta i pouzdanosti u proizvodnji i pružanju kvalitetnih usluga.

Proizvod

Naš vodeći proizvod je kriosauna CRYO XC™, koja se koristi za termalnu kontrastnu krioterapiju. Kriosaunu CRYO XC™ je dizajnirao, konstruisao i rigorozno testirao naš spostveni razvojni tim. Ponosni smo na to, da je kriosauna CRYO XC™ već duže vreme označena najvišom ocenom pouzdanosti od strane naših dugogodišnjih partnera, koji nude i mnoštvo drugih konkurentskih proizvoda.

Partneri i klijenti

Dugoročno nastojimo da sarađujemo sa pouzdanim partnerima i distributerima kako bismo osigurali da našim proizvodima i uslugama rukuju profesionalci i tehnički stručnjaci koji su, zahvaljujući svom iskustvu, u mogućnosti da krajnjem klijentu i korisnicima pruže najbolju moguću uslugu.

Naše usluge uključuju sveobuhvatnu podršku za naše partnere jer nam je iskreno stalo do njihovog uspeha u kriobiznisu. Takođe stavljamo veliki naglasak na korisničku podršku i tehničku podršku, jer želimo da isporučimo najkvalitetnije i najbezbednije proizvode našim klijentima.

Neprestano se trudimo da pomognemo našim kiljentima u poslovanju u oblasti krioterapije, ali i u finansiranju kriotehnologije i traženju pouzdanih dobavljača.

Partnerima i klijentima, koji su nam ukazali poverenje, zahavljujemo za lojalnost i zadovoljstvo koji su naša pokretačka snaga.

CRYONiQ Ltd.

Director of Cryoniq cryotherapy manufacturer in front of Korean palace

Co-CEO @ CRYONiQ
pbm@cryoniq.com

Cryotherapy manufacturing director in front of skyline in Perth, Australia

Co-CEO @ CRYONiQ
tm@cryoniq.com

Cryotherapy products director in front of cryocenter Altrincham

Director of CRYONiQ UK Ltd.
alastair.down@cryoniq.com

Podrška CRYONiQ

U slučaju bilo kakvih pitanja koja se tiču kontrole kvaliteta, sertifikacije i standarda kvaliteta, kontaktirajte nas na adresi support@cryoniq.rs