Zašto CRYONiQ

Zašto odabrati CRYONiQ i ko smo mi?

Kompanija CRYONiQ je započela kao kompanija fokusirana na prodaju, ugradnju i servis krioterapeutskih uređaja uglavnom na evropskim tržištima – u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji, Grčkoj i Velikoj Britaniji.

Višegodišnje iskustvo dovelo nas je do ideje da proizvodimo kriosaune sa sopstvenim dizajnom, znanjem, boljim mogučnostima za servis i standardima kvaliteta.

Postali smo proizvođač uređaja za krioterapiju jer je to bio jedini način da postavimo više standarde za proizvodnju kriosauna. Od tada, tržište postaje sve konkurentnije jer se sve više i više proizvođača kriouređaja pojavljuje na sceni.

Ovo su činjenice i standardi kojima se vodi CRYONiQ:

O nama

Naša kompanija je počela kao kompanija sa dve osobe i postepeno je za četri godine porasla za još 25 ljudi. Počeli smo da proizvodimo kriosaune 2016. godine.

Dnevno poslovanje

Da bismo bolje razumeli potrebe naših klijenata, dnevno uslužujemo nekoliko kriocentara.

CRYO XC™ cryotherapy unit
CRYONiQ cryotherapy center from top

Poslovna podrška

Pružamo pomoć našim klijentima u osnivanju kriocentra i upravljanju kriobiznisa.

Bezbednost

Blisko sarađujemo sa našim klijentima i dobavljačima, kako bi smo osigurali najviše standarde i istovremeno poboljšali postojeće usluge.

Naš servis

Naša orientacija na kvalitetan servis zasniva se na trenutnom odgovoru na problem koji je nastao, a naš odnos prema tehničkim problemima je direktan. Primarnim ciljem naše kompanije je njegovo brzo uklanjanje i uverenje, da se sličan problem ne ponovi kod naših ostalih uređaja.

Radni vek proizvoda

Naše kriosaune proizvodimo na način da njihov radni vek dostigne najmanje 15 godina.

CRYONiQ Production
CRYONiQ Production Offices

Proces proizvodnje

Glavni razlog zašto smo se odlučili za proizvodnju kriosauna, jeste napor da se stvori pouzdan proizvod sa minimalnom kvarljivošću. Svesni smo da na tržištu postoji veliki broj proizvođača, ali naš glavni cilj je da klijentima pružimo vrhunske usluge, bezbednost i pouzdanost.

Pouzdanost

Naša kriosauna CRYO XC™ je bila u avgustu 2018. označena kao kriosauna sa najvećom ocenom pouzdanosti među sedam kriosauna na tržištu.

Mislimo na budućnost

Mislimo na budućnost, svaki dan radimo na poboljšanju naših proizvoda.

Kvalitet procedure

Naše kriosaune klijenti sa iskustvom u ovoj oblasti kriobiznisa dugoročno označavaju kao kriosaune sa najvećim kvalitetom procedura.

CRYO XC™ Plus Cryotherapy unit
CRYONiQ Network

Ugovorni partneri

Tražimo partnere koji su orientisani na kupca i koji svojim klijentima pružaju isti takav kvalitetan servis, kakav mi pokušavamo da pružimo našim klijentima.

Naš cilj

Naš glavni cilj je da ponudimo najbolju kriosaunu na tržištu i gradimo kompaniju orijentisanu za pružanje dugoročnih i kvalitetnih usluga i inovativnih rešenja u oblasti krioterapije.

Podrška CRYONiQ

Treba Vam pomoć oko nečeg drugog?
Kontaktirajte nas.